Inloopavond op 12 februari

De initiatiefnemers van windproject Brielse Brug willen u van harte uitnodigen voor een inloopavond op 12 februari aanstaande. Deze avond in Dorpscentrum de Gaffelaar is een onderdeel van de ter inzagelegging van de ontwerpbesluiten voor het windproject. De ontwerpbesluiten voor Brielse Brug liggen van 19 januari t/m 29 februari 2024 ter inzage. In deze periode kunnen zienswijzen worden ingediend. U kunt de plannen inzien via www.overheid.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl door te zoeken op de plannaam Brielse brug. Let op: u krijgt op ruimtelijkeplannen.nl de melding dat de informatie op deze website niet volledig en mogelijk verouderd is. Deze melding kunt u negeren.

De inloopavond heeft als doel om u te informeren over het proces voor het indienen van zienswijzen en om uw vragen over het project te beantwoorden.

Inloopavond

De avond vindt plaats in de vorm van een informatiemarkt tussen 19.00 en 21.00 uur. U kunt binnenlopen wanneer dat voor u uitkomt en in gesprek gaan met de aanwezige organisaties. Zo kunnen omwonenden en geïnteresseerden bijvoorbeeld terecht bij de gemeente Voorne aan Zee met vragen over de vergunningsprocedure, bij Voorne-Putten Energie (VPE) met vragen over financiële participatie of bij adviesbureau Pondera met vragen over geluid, slagschaduw en veiligheid.

Datum:   12 februari

Tijd:        19.00 tot 21.00

Locatie:  Dorpscentrum Zwartewaal, de Gaffelaar. Christinalaan 2, 3238 AD Zwartewaal.

Het is niet nodig om u aan te melden voor de inloopavond